Lingerie

Een kanten slip, een bh met een kleine push-up, lingerie is er niet alleen om praktische redenen. Uiteraard is het verstandig een bh te dragen om je borsten te ondersteunen. En draagt ondergoed bij aan hygiëne en draagcomfort. Maar lingerie biedt ook een mooie mogelijkheid om je lichaamsvormen te benadrukken en je zelfvertrouwen een boost te geven. Om meer te weten te komen over lingerie, vertelt Brinkers Mode je graag meer over feitjes en weetjes.

Weetje 1: regelmatig je bh-maat laten opmeten is belangrijk

Vele vrouwen dragen voor een langere tijd de verkeerde bh-maat. Dat is ook niet zo gek, aangezien je lichaam door de jaren heen veranderingen kan ondergaan. Je bh wordt bijvoorbeeld te klein, waardoor het voor irritatie kan zorgen. En dat is juist wat je wilt vermijden. Laat daarom je bh-maat regelmatig opmeten. Op die manier kun je op zoek naar comfortabele lingerie. Maar wees ook niet verlegen om een leuk of uitdagend printje uit te zoeken.

Weetje 2: een bh zonder beugel biedt vrouwelijkheid en comfort

Zoals gezegd zorgt lingerie voor comfort en zelfvertrouwen. Vaak worden deze twee kenmerken uit elkaar gehaald. Een bh met beugel laat bijvoorbeeld je vormen beter uitkomen, maar zit niet altijd even lekker. Maar er bestaat ook een bh die voor beide kenmerken zorgt, namelijk een beugelloze bh. Door de strakke stof, krijgen je borsten voldoende steun, waardoor ze voldoende worden benadrukt. Daarnaast zit deze soort bh comfortabel, doordat de beugel niet knelt. Je voelt je vrouwelijk en prettig!

Weetje 3: onder witte kleding is rode lingerie het beste

Misschien zal het je verbazen, maar rode lingerie werkt het beste onder witte kleding. De rode kleur komt overeen met je huidskleur, waardoor je lingerie amper doorschijnt. Daarnaast staat deze warme kleur ook voor liefde en passie. Grote kans dat jij je extra mooi en sexy voelt in een rode string of bh. Brinkers mode heeft een ruim aanbod aan lingerie, waar ook de kleur rood veel te vinden is. Durf jij deze kleur te dragen?

Weetje 4: een onderstuk kan zowel een broekje en rokje zijn

Wanneer we aan ondergoed denken, denk je vrij snel aan een slip of boxershort. Maar er bestaat ook een rokje als onderstuk. Dit heet ook wel de step-in. Hierbij draag je als het ware een strakke rok, met een korset-functie. Het bedekt en corrigeert je probleemzones, zoals je heupen, buik of billen. Ben jij op zoek naar uitdagende of ander praktische onderstuk? Wij hebben allerlei shorts, slips en strings in ons assortiment, met verschillende kleuren, printjes en stoffen. Misschien zijn speelse stipjes iets voor jou? Of kleurrijke strepen?

Weetje 5: je hebt nooit genoeg lingerie

Kasten vol hebben met lingerie is hoeft uiteraard niet, maar het is zeker verstandig om meerdere sets te bezitten. Zo kun je elke dag wisselen van ondergoed en bh en blijft het ook proper voor jezelf. En afwisseling in de kleuren, printjes en stoffen is ook altijd leuk om uit te proberen. Voor de een werkt kant wel, terwijl de ander graag een neutrale kleur wenst. Bij Brinkers mode hebben wij voor iedereen wat wils.

Over Brinkers Mode

Ben jij nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Neem gerust een kijkje op onze website of kom gezellig langs in onze winkel. Met een ruime keuze aan bh’s, shorts, strings en slips zit er altijd iets voor jou tussen. Daarnaast bieden wij ook dames,- heren,- en baby,- en badmode aan. Alles voor een outfit waar jij je goed bij voelt.