Mannenmode tips

Wanneer je gaat sporten, ben je sneller geneigd om oude kleding aan te doen. Een wijde trui, versleten T-shirt of sportlegging die al jaren oud is, zolang het maar lekker zit. Nu is comfort zeker belangrijk als het gaat om sporten. Je bent in beweging, dus waarom zou je je mooi kleden? Maar ook tijdens het sporten kun jij er stijlvol uitzien en tegelijkertijd comfortabel voelen.

Boost voor zelfvertrouwen

Wanneer je lichaam fit is, zorgt dat voor een goed gevoel. Kleding kan dan een mooie toevoeging zijn om nog een extra boost te geven aan je zelfvertrouwen. Want ook tijdens het sporten mag je er verzorgd en netjes uit zien. Dit hoeft niet perse alleen door middel van een nette blouse gecreëerd te worden. Er zijn genoeg sportkledingstukken die sportief en netjes zijn tegelijkertijd. Brinkers Mode geeft je tips op gebied van sportkleding voor mannen!

Afrekenen met wijde joggingbroek

Hoe lekker wijde jogginsbroeken ook zitten, het accentueert je lichaam niet en heeft een onverzorgde uitstraling. Probeer daarom eens een strakkere broek uit. Deze broeken zijn veelal gemaakt van stofjes die je benen goed ondersteunen, vocht goed kunnen absorberen en het lichaam koel of warm genoeg houden. Als je niet houdt van een strakkere fit, is een slim fit joggingsbroek altijd nog een optie.

Korte broeken

Wanneer de warmere dagen weer tevoorschijn komen, loop je uiteraard niet rond in een lange, warme broek. Al helemaal niet wanneer je fanatiek in beweging bent. Een korte sportbroek is daarom gewenst. Kies jij liever voor een korte joggingsbroek of een sportbroekje met een glad stofje? Wanneer je bovenstuk een neutraal kleurtje heeft, kan de broek wel in een opvallender kleurtje gedragen worden. Misschien wel een okergele? Of een mosgroene? Kies voor datgene wat jou motiveert weer te gaan sporten!

Praktisch en modieuze T-shirts

T-shirts zijn cruciale kledingstukken voor sporten. Daarom mag een T-shirt zowel praktisch als modieus zijn. Let hierbij op de juiste stofjes. Zo zijn vooral polyamide en polyester goede stoffen om in te sporten. Dit type T-shirts laten je lichaam ademen, houden je lichaamstemperatuur op peil en absorberen zweetgeuren. Om er dan nog stijlvol uit te zien, zijn effen kleurtjes altijd goed. Denk aan een mooi donkerblauw shirt of een bordeauxrode kleur.

Over Brinkers Mode

Bij Brinkers Mode hebben we een ruime collectie met mannenshirts, comfortabele sweaters en meer mannenkleding. Mooie felle kleuren, opvallende prints en leuke accenten in de vorm van bijvoorbeeld strepen zijn de orde van de dag in onze collectie mannenkleding. Ook voor de vrouwen hebben we een ruime collectie. Daarnaast bieden we ook babykleding, badkleding, lingerie en nachtkleding aan. Kun jij nog niet zo goed kiezen welke stijl bij jou past? Wij geven je graag advies.