lingerie

Stapelt het ondergoed zich op in jouw ladekast? Dan wordt het hoog tijd om een grote voorjaarsschoonmaak te houden. Grote kans dat er ondergoed bij zit dat niet goed past, versleten is, vol gaten of verkleuringen zit of waar de rek compleet uit is. Kortom: ondergoed waarin je niet gevonden wilt worden. Ben jij ook toe aan een mooi nieuw setje, let dan goed op pasvorm, draagcomfort en kwaliteit. Bij Brinkers Mode & Lingerie helpen we je graag aan perfect passende lingerie voor elke gelegenheid.

Houdbaar ondergoed

Ondanks dat je sommige onderbroeken misschien al jaren in de kast hebt liggen, heeft ondergoed wel een houdbaarheidsdatum. Bacteriën als E.coli en stofmijt nestelen zich namelijk in de stof. Eigenlijk zou je ondergoed na een jaar weg moeten gooien, om het risico op infecties, allergische reacties en blaasontsteking te verkleinen. Genoeg reden om je ondergoedlade een upgrade te geven dus!

Functies van ondergoed

Je staat er misschien niet zo bij stil, maar wat je onder je kleding draagt, maakt een wereld van verschil. Ondergoed heeft verschillende functies. Het beschermt je tegen bacteriën en schadelijke invloeden van buitenaf, het vermindert de spanning door nauwsluitende kleding en de juiste stof zorgt ervoor dat je huid beter kan ademen. Maar naast dat je comfortabel en beschermd wilt zijn, wil je ook mooi voor de dag komen.

Zelfvertrouwen

Goed passende lingerie doet wonderen voor je zelfvertrouwen. Want als je goed in je vel zit, draag je dit ook uit. Kies daarom voor zachte materialen die gemakkelijk aanvoelen en goed aansluiten op je huid, zodat je figuur én outfit mooi uitkomt. Katoen is de meest hygiënische optie, maar voor een speciale gelegenheid wil je soms wel wat extra’s. Zijde of kant kan dan een elegant en verleidelijk randje aan je outfit geven, voor de momenten waarop jouw ondergoed gezien mag worden.

Juiste ondersteuning

Is jouw ondergoed voorbereid op elke gelegenheid? Soms kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Een goede sportbh is dan zeker de investering waard. En wanneer je in je mooiste jurk op een feestje verschijnt, wil je dat je ondergoed de juiste steun en vorm geeft aan je outfit. Ook is het dan fijn als je lingerie onzichtbaar is onder je kleding en de plekken die jou onzeker maken gecorrigeerd kunnen worden. Brinkers Mode & Lingerie biedt daarom extra ondersteuning [voor grote maten en voorgevormde pads voor kleine maten].

Hoogwaardige kwaliteit

Door je ondergoed op 60 graden te wassen, houd je je ondergoed langer hygiënisch schoon. Niet elke stof kan echter goed gedijen bij zulke temperaturen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je ondergoed na een paar keer wassen al aan flarden ligt. Ga daarom voor ondergoed van hoogwaardige kwaliteit dat lang mooi blijft en volg altijd het wasvoorschrift. Waar je katoen prima op 60 graden kunt wassen, kun je synthetisch ondergoed beter op 40 graden wassen en blijven wol en zijde mooi bij 30 graden. Ook bh’s kun je beter niet hoger dan 40 graden wassen en gebruik hierbij altijd een speciaal netje. Zo kun je zo lang mogelijk plezier hebben van jouw lingerie.

Over Brinkers Mode

Ben je op zoek naar mooi passende lingerie? Stap dan eens binnen bij Brinkers Mode & Lingerie. Er is/Wij hebben een ruim aanbod in lingerie en ondermode voor hem en haar. Zo vind je de nieuwste collectie van Mey, Triumph, Felina, Sloggi en Ten Cate met bh’s van A t/m F-cup, bijpassend met shorts, slips en strings. Bij bh’s is een goede pasvorm en ondersteuning extra belangrijk. Wij helpen je daarom graag om de juiste maat aan te meten. Advies nodig bij de keuze voor de juiste lingerie? Neem gerust contact op.