Daar sta je. Voor je kledingkast. Handen in je zij, een frons op je voorhoofd. Wat moet je nu weer aan? Je kledingkast kan wel een opfrisser gebruiken, maar wát? We nemen de modetrends van nu met je door, om de keuze hopelijk een beetje makkelijker te maken.

Kleur!

De donkere, grijze dagen zijn voorbij. Hoog tijd voor kleur, dus! Durf dus volledig los te gaan met een roze jurk of gave groene broek. Door felle kleuren te mixen (color clashing) creëer je een gewaagde, interessante look. Wees deze zomer niet bang om uit je comfortzone te stappen.

Back to the ’90s

Misschien heb je het al zien voorbij komen op je TikTok of Instagram. De jaren ’90 trends zijn weer helemaal terug. Van Pamela Anderson’s rommelige knot tot low rise jeans en tops met kantjes. Uitbundig lijkt een beetje het hoofdthema te zijn op de catwalks. Van glitters tot vrolijke printjes.

Boho

Hoewel we volop in de zomer zitten, kijken we voorzichtig naar het najaar. Je kunt nooit te vroeg beginnen met nieuwe kleding kopen, toch? Ruches en kant zijn erg geliefd als het gaat om boho. Mooi aan deze trend is, dat het helemaal geen trend is. Boho kan altijd! Gínspireerd door Bootstock bevat deze modestukken veel aardetonen en psychedelische printjes. Durf dus te gaan voor een lekkere wijde broek of een frivool topje.

Wit

In tegenstelling tot de rest van de trends deze zomer, gaan we ook veel wit zien. Voor de klodderkonten onder ons misschien iets minder fijn… Durf dus rustig te gaan voor een monochrome look met statement sieraden of een stoere schoen eronder. Om je outfit interessant en speels te houden zijn accessoires een must.

Een middagje winkelen

Waar ga jij voor? Een kleurrijke rok, een vrolijke jurk? We verwelkomen je graag in onze winkel voor een middag uitgebreid shoppen. Of je nou nog wat advies kunt gebruiken of zelf gewoon lekker rond zwalkt.