Nachtkleding

Zo’n rotgevoel: je vijf keer omkleden en je elke keer maar niet lekker voelen in de kleren die je aantrekt. De kleuren kloppen niet, de vormen zijn niet goed. Er zijn bepaalde items waar je als vrouw niet zonder kunt. Van die items die gewoon overal bij kunnen, die je aan kunt trekken zonder erover na te hoeven denken. Klinkt heerlijk, niet? Deze items kunnen niet ontbreken in jouw collectie.

Een goede blazer

Een saaie outfit is gemakkelijk op te fleuren met de juiste blazer. Of je nou gaat voor een leuk kleurtje of het liever houdt bij beige, zwart of wit: eigenlijk kan een blazer altijd. Leuk met een spijkerbroek en t-shirt, maar ook stoer over een jurkje of jumpsuit! Op dit moment is de trend oversized blazers. Dit betekent dat ‘ie lekker ruim mag zitten en niet nauw aan hoeft te sluiten op je lichaam, zoals we normaal gewend zijn van dit modeitem.

Wijde broeken

Jarenlang hebben de skinny jeans waarschijnlijk je kast gedomineerd, maar is het niet eens tijd om wat gewaagder te proberen? Er is niks mooier dan een luxe-uitziende, wijdvallende broek. Bijvoorbeeld te combineren met een blouse of strakke top. Maar waar is deze broek eigenlijk niet mee te combineren? Met een goed paar hakken of sneakers eronder (ook niet te missen in je kast!) kom jij prachtig en modebewust voor de dag.

Back to basic

Er is niks mis met een goed paar basics, dat je aan kunt kleden met sieraden accesoires. Een paar goede hemden en een witte blouse zijn niet te missen in jouw kledingkast. Maar ook goed lingerie is van groot belang. Als je ondergoed niet goed zit, is dat terug te zien in je kleren. Investeren in passend lingerie is daarom helemaal geen gek idee.

Advies

Als je niet goed weet welke kleding het beste bij jouw lichaam past, kan advies wel eens fijn zijn. Bij Brinkers Mode en Lingerie staan we graag voor je klaar om je hierbij te helpen. We kijken samen met jou naar de beste items vóór jou. Zo vind jij de kleding waar je gelukkig van wordt.