Nachtkleding

Je kent het wel; nu de zonnestralen overdag steeds langer blijven en krachtiger worden, betekent het automatisch ook dat de temperaturen weer oplopen. Ook in je slaapkamer stijgen de graden. Je ligt hierdoor steeds meer te woelen en komt maar moeilijk in slaap. Om nog niet eens te beginnen over het zweten. Je moet er niet aan denken om iets van kleding te dragen. Maar wist je dat nachtkleding juist goed is om te dragen tijdens warme zomernachten? Brinkers Mode vertelt je graag meer over nachtkleding.

Kleding voor de nacht

Een loszittend broekje met een oversized shirt of een simpele pyjama, nachtkleding is te vinden in allerlei soorten en maten. Het draagt bij aan slaapplezier en geeft een aangenaam gevoel. Daarnaast vangt nachtkleding ook zweet op, waardoor je lichaam minder klam en koeler blijft. Het is begrijpelijk wanneer je in de zomer het liefst zo weinig mogelijk aan wilt. Je wilt natuurlijk geen dikke, stoffen pyjama’s dragen in de warmte. Gelukkig zijn er ook genoeg luchtige nachtkledingstukken te vinden.

Luchtige pyjama’s

Draag je graag een pyjama? Kies dan voor een pyjama met korte of driekwart mouwen en een korte broek. Om verdere strubbelingen te vermijden, moet je ervoor zorgen dat de pyjama makkelijk over je hoofd gaat. Een leuke V-hals of rekbare ronde hals zijn dan aanraders. Daarnaast is een dunne stof ook fijn om het niet te warm te krijgen. Lichtzijde, linnen en katoen zijn ideale stoffen om het luchtig te houden. Bovendien staat het ook nog eens leuk en dat mag ook. Zelfs bij nachtkleding!

Zomers bovenstuk

Een ander nachtkledingstuk dat je kunt dragen, is een nachthemd. Ook bij nachthemden is er genoeg keus qua vormen, zoals korte of lange mouwen. Maar ook spaghettibandjes kunnen fijn zijn. Om je nachthemd een extra speels tintje te geven, kun je kiezen voor een print. Kies jij voor een sportief printje of houd je het liever klassiek met streepjes? Of is een mooie bloemenprint meer iets voor jou? Bij Brinkers mode hebben wij een uitgebreide collectie aan nachtkleding, met neutrale kleuren en verschillende printjes.

Comfort voor de ochtend

Wanneer de nacht voorbij is, breekt de ochtend weer aan. Je hebt de nacht doorstaan met je luchtige pyjama of nachthemd en stapt uit bed. Toch is het niet altijd even prettig om in de kleding waarin je geslapen hebt naar beneden te gaan. Daarom biedt een dunne, korte badjas echt comfort tijdens een zomerse ochtend. Houd je van zeer dunne stofjes? Dan is een kimono wellicht ook iets voor jou. Dit geeft vaak een luxe en modieuze uitstraling.

Aandachtspunten bij aanschaffen

Als je van plan bent nachtmode aan te schaffen, is het belangrijk om op de volgende punten te letten:

  • Welke stof past bij mij?
  • Zit de stof lekker?
  • Is het wasvoorschrift simpel of is er een bepaalde gebruiksaanwijzing?
  • Welke kleur staat goed?

Wanneer je hulp nodig hebt bij het uitzoeken van de juiste nachtkleding, kom gerust langs bij Brinkers Mode. Wij helpen je graag verder!

Over Brinkers Mode

Bij Brinkers mode hebben wij een breed assortiment aan vrouwen- en mannenmode. Onze winkel bestaat uit een uitgebreide collectie, voor een grote doelgroep van sportief naar gekleed. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor babymode. Jouw kroost mag namelijk ook leuk gekleed zijn. Laat je inspireren door de ruime keuze en modetrends die je terug ziet in onze collecties. Neem gerust contact op of kom langs in onze winkel voor vragen.