Je hebt het vast wel eens gehoord: goed lingerie is ontzettend belangrijk. Maar waarom eigenlijk? Zou die bh van een paar euro nou echt zo slecht voor je zijn? In deze blogpost leggen we je het uit!

Goede ondersteuning

Waarschijnlijk spreekt het een beetje voor zich, maar als je lingerie hebt dat goed past zul je meer ondersteuning ervaren. Als gevolg heb je bijvoorbeeld minder rugklachten, geen snijdende bandjes en geen ongemak. In tegenstelling tot wat veel vrouwen ervaren, zou lingerie comfort bieden in plaats van ongemak veroorzaken. Dit proces begint bij het aanmeten van de juiste lingerie. Dit is een vak speciaal en wees niet bang om hier hulp bij te zoeken. Je behamaat wisselt nogal eens (bijvoorbeeld als je aankomt of afvalt) dus om de zoveel jaar een nieuw beha aanschaffen is zo gek nog niet. Laat het in ieder geval regelmatig opmeten. Zo weet je zeker dat je nog steeds de juiste maat draagt.

Meer zelfvertrouwen

In de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Op sommige dagen voelt dit echt nog als een uitdaging. Met lingerie dat goed past én lekker zit zul je zien dat je lekkerder in je vel gaat zitten. Een onderbroek die goed past en niet lobbert of juist snijdt. Een beha die precies goed om je borsten zit én er gaaf uitziet. Dat geeft jouw zelfvertrouwen een boost. Als je weet wat er onder je kleding zit, kan dat lekker voelen. En natuurlijk ook geen gekke bonus voor je partner.

Mooiere kleding

De rest van je make-up zit niet mooi als je foundation niet goed zit. Zo geld dat ook voor je lingerie. Een uitgedragen bh doet bijvoorbeeld niks meer voor je borsten en een losse onderbroek ziet er natuurlijk niet uit onder een strakke broek. Je wilt ondergoed dat goed afkleed en jouw vormen omhelst.

Advies nodig?

Oké, dus misschien is het tijd voor nieuw lingerie. Waar begin je dan? Wat staat je en wat kun je beter links laten liggen? Behalve dat het goed moet zitten wil je natuurlijk ook wel iets dat er mooi uitziet. Bij Brinkers voorzien we je graag van advies. Zo vindt jij lingerie waar je je lekker in voelt én dat er net zo goed uitziet als dat het voelt.