Leukste printjes

Elk seizoen heeft zijn eigen charme. De winter door de witte wereld, de herfst door alle verschillende natuurlijke kleuren en de zomermaanden door warmte en licht. Nu de lente weer is aangebroken, betekent dat het weer tijd is voor de zon! En bij zon hoort luchtige kleding, maar ook vrolijke en kleurrijke printjes. Brinkers mode vertelt je graag meer welke printjes dit voorjaar helemaal in zijn.

De stipjes

Een print die elk jaar weer terugkomt, is stippen. Dit komt doordat het een veilige keuze is. Het staat eigenlijk altijd leuk en heeft net dat speelse tintje. Ook is in onderzoek aangetoond dat ronde vormen ons een positief gevoel geven. Tijd om op zoek te gaan naar polkadotjurkjes, -rokjes of -T-shirtjes. Of misschien houd jij het simpel met kleine, schattige zwartwitte stippen? Wanneer je open staat om iets anders uit te proberen, zijn stippen met een opvallend kleurtje ook een optie. Dit geeft net dat lente-tintje.

Bloemenrijk

Het najaar staat bekend om zijn bloeiende bloemen en het diverse kleurenpalet. Daarom zijn bloemenprintjes ook helemaal geschikt in dit seizoen. Het fleurt je kledingkast op wanneer er een paar kledingstukken tussen zitten met een bloemenprint. Een bloemenjurk is een grote aanrader. Deze zijn romantisch, vrolijk, maar ook zeer vrouwelijk. Ideaal om te dragen tijdens een etentje of een wandeling op een zonnige dag. Brinkers Mode biedt verschillende kledingstukken aan met een bloemenprint. Naast jurken hebben we bijvoorbeeld ook blouses, broeken en hemdjes.

Dierlijke print

Voortbordurend op natuurlijke prints, mogen de dierenprints ook zeker niet ontbreken. Dierenprints kunnen gezien worden als te veel en te druk. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn. Door bijvoorbeeld een zebraprintje te combineren met een simpel effen kleurtje, ziet het er nog steeds elegant uit. Wanneer jij wel van gewaagde kleding houdt, wees dan niet bang om een broekpak met een dierenprint te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een zebra-, luipaard- of panterprint. Ga op zoek naar een dierenprint die bij jou past.

Tijdloze streepjes

Een print die eigenlijk elk seizoen gedragen kan worden, is de streep. Een tijdloze print, wat in verschillende vormen voorkomt. Zo heb je rechte, verticale of horizontale lijnen. Maar ook diverse diktes: dunne lijnen, dikke lijnen of juist er tussenin. Voor de lente zijn streepjes met een kleurtje een aanrader. Dit geeft net dat levendige accent dat tijdens de warmere dagen kan en mag stralen.

Ruiten

Ook geruite printjes zijn een aanrader om aan je garderobe toe te voegen dit najaar. Het is niet zo gewaagd als een dieren- of bloemenprint, maar heeft een klassieke uitstraling. Bovendien kun je het net zoals bij de strepenprint verder aankleden met een fel kleurtje. Als je de ruitjes met een andere print wilt combineren, kan dat gerust met bijvoorbeeld strepen. Let er daarbij op dat de prints verschillende groottes hebben. Combineer een groffe ruit met fijne streepjes, of andersom.

Over Brinkers Mode

Een outfit creëren waar jij je goed bij voelt, dat is wat wij bij Brinkers Mode belangrijk vinden. Iedereen heeft weer een andere smaak en dat geldt ook voor de keuze bij printjes. Wanneer jij niet goed weet wat bij jou past, kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Ook bieden wij een uitgebreide collectie aan voor mannen, baby’s, badkleding, lingerie en nachtkleding. Neem eens een kijkje op onze website of kom langs in onze winkel!